اخواتى الافاضل كلنا نعرف القيمه الغذائيه للبطاطس وليها اكثر من طريقه للطهى والنهاده هقولكم على طريقه يارب تعجبكم
المقادير \ 1كيلو بطاطس \ 2 بيضه \ نصف كيلو لحم علصاج \ بقدونس
الطريقه \ تسلق البطاطس وتهرس تضرب البيض بمضرب يدوى مع قليل من الملح والفلفل الاسود والبهارات التى تفضليها
مع قليل من زيت الذره وتقلب جيدا وتضعى معاها البقدونس المفرى
تضعى نصف الكميه البطاطس فى صينيه متوسطه وتضيفى اللحم المعصج لحشو الصينيه وتضاف باقى كميه البطاطس عى الوجه
وتدخل فرن متوسط الحراره حتى يحمر وجه الصينيه
طريقه سهله وسريعه والف هنا وصحه
وفى طريقه اخرى يارب تعجبكم
كيلو بطاطس متوسطه فى حجم كره البنج او اكبر قليلا \ لحم معصج \ قليل من البقدونس المفرى
تقشر البطاطس و تقومى بافراغها من الداخل تاوير مثل الكوسه والبذنجان
وتحشى البطاطس باللحم المعصج وتضعيها فى صينيه متوسطه مع قليل من الشوربه وتدخل الفرن
ملحوظه قلب البطاطس الى تم تاويره يفرش فى الصينيه
لو تحبى تحمرى البطاطس فى زيت ساخن بعد ما تخرج من الفرن
او تتركيها فى الفرن حتى تحمر بس خدى بالك منها
وبالف هنا عليكم
المقادير \ 1كيلو بطاطس \ 2 بيضه \ نصف كيلو لحم علصاج \ بقدونس
الطريقه \ تسلق البطاطس وتهرس تضرب البيض بمضرب يدوى مع قليل من الملح والفلفل الاسود والبهارات التى تفضليها
مع قليل من زيت الذره وتقلب جيدا وتضعى معاها البقدونس المفرى
تضعى نصف الكميه البطاطس فى صينيه متوسطه وتضيفى اللحم المعصج لحشو الصينيه وتضاف باقى كميه البطاطس عى الوجه
وتدخل فرن متوسط الحراره حتى يحمر وجه الصينيه
طريقه سهله وسريعه والف هنا وصحه
وفى طريقه اخرى يارب تعجبكم
كيلو بطاطس متوسطه فى حجم كره البنج او اكبر قليلا \ لحم معصج \ قليل من البقدونس المفرى
تقشر البطاطس و تقومى بافراغها من الداخل تاوير مثل الكوسه والبذنجان
وتحشى البطاطس باللحم المعصج وتضعيها فى صينيه متوسطه مع قليل من الشوربه وتدخل الفرن
ملحوظه قلب البطاطس الى تم تاويره يفرش فى الصينيه
لو تحبى تحمرى البطاطس فى زيت ساخن بعد ما تخرج من الفرن
او تتركيها فى الفرن حتى تحمر بس خدى بالك منها
وبالف هنا عليكم